Repte de Halloween i Castanyada

S’acosta Halloween i la Castanyada Printers!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Hollow Halloween Pumpkin
Hollow Halloween Pumpkin

És per això que proposem un petit repte per a treure les teranyines a la vostra impressora si fa temps que no la utilitzeu, i si resulta que la utilitzeu tot sovint, doncs serà un tipus d’impressió un xic diferent.
Es tracta d’un repte de Speed Printing és a dir un concurs on un element clau és la velocitat, les bases són molt senzilles:

  1. El disseny ha de ser propi, és a dir, no val agafar un arxiu (o modificacions) de thingiverse, rascomras o altres llocs web i de temàtica relacionada amb Halloween o la Castanyada. Es permet utilitzar qualsevol programa de disseny (Autocad, rhino, openscad, blender…) l’únic que es demana és fer un disseny propi.
  1. El disseny a imprimir és OBLIGATORI que es pugui imprimir en 30 minuts com a màxim. Es permeten objectes sòlids, amb infill o sense infill, tot depèn del disseny que utilitzeu.

Doncs això és tot el arxiu que hagueu creat l’heu de pujar a alguna de les plataformes com thingiverse o github.

I compartiu-lo amb nosaltres junt amb una foto del vostre disseny. Podeu fer servir Google+ o la llista de GoogleGroups.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][update: hem modificat les dates de tancament, 19/11]

Teniu temps fins al 19/11 a la nit. El dia 20 revisarem totes les peces a l’event per convocar encara.

Important: Li diem repte en comptes de concurs perquè aquí no hi ha premi material. Som una comunitat basada en open source i la gràcia del repte és que podràs aprendre compartint, seguit la filosofia de la comunitat. Podràs veure com altres han fet peces semblants i com estàs respecte al seu nivell de qualitat, i segur que aprendre molts trucs!

Ànims![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Scroll al inicio